DESPRE NOI

Ceravis

Noi, la Ceravis, suntem dedicați cultivării și recoltării produselor de calitate ridicată: cireșe, vișine, mere și pere. În ultimii ani, grație dedicării echipelor noastre și profesionalismului acestora, fructele produse în zona Itești au câștigat renume și popularitate, atât la nivel local, cât și internațional. Cele mai populare sunt cireșele noastre, cunoscute pentru gustul lor dulce și pentru dimensiunea lor generoasă. 

Plantația se întinde o suprafață de mai bine de 110 hectare, cu recoltă anuală de peste 150 tone de cireșe, 500 tone de vișine, 100 tone de mere și 100 tone de prune. 

Folosind tehnologii inovatoare și moderne pentru îngrijirea și mentenanța livezii noastre, asigurăm anual recolte bogate și de o calitate premium. Echipa noastră este una tânără, dinamică, ce se dedică activităților zilnice.

Implicarea companiei noastre în comunitățile locale este foarte importantă pentru noi. Mai mult decât atât este principala noastră sursă de sustenabilitate. De aceea, toate fructele sunt culese manual și ambalate cu grijă de către oameni din comunitățile locale și din zonele limitrofe ale orașului Bacău.


DESPRE NOI

Ceravis

Reperele companiei:

  • 1984 - Certificatul de naștere al afacerii a fost obținut odată cu înființarea unei noi livezi de cirese și vișine în cadrul Stației de Cercetare pentru Pomicultură din Bacău.
  • 1988 - Am avut primele recolte de cirese și vișine.
  • 2003 - Crearea a 10 hectare de livada de cirese
  • 2004 - Am instalat două încăperi frigorifice. Acest lucru a avut un impact deosebit în capacitățile noastre de conservare a fructelor proaspete, deoarece ne permite să păstrăm cireșe și vișine cu până la două săptămâni înainte de a fi încărcate pentru transport, fără a sacrifica calitatea
  • 2009 - Am adăugat o altă cameră frigorifică, îmbunătățind în continuare capacitățile noastre de livrare
  • 2011 - Selectarea produselor este diversificată odată cu înființarea unei plantații de măr
  • 2015 - Cireșele noastre dobândesc statut de marcă sub numele de marcă „Cirese de Itesti”