Livada noastră

Ceravis

Livada noastră – Situată pe dealuri însorite, având o poziție favorabilă față de soare, livada noastră are asigurat volumul necesar de lumină pentru un rod bun. Diferența dintre nopțile răcoroase și zilele călduroase favorizează acumularea de nutrienți și de zaharuri, oferind gustul distinctiv de care clienții noștri s-au îndrăgostit. 

Livada se întinde pe mai bine de 110 hectare, cu producții anuale de peste 150 tone de cireșe, 500 tone de vișine, 100 tone de mere și 100 tone de prune. 

Folosind tehnologii inovatoare și moderne pentru îngrijirea și mentenanța livezii noastre, asigurăm anual recolte bogate și de o calitate premium. Echipa noastră este una tânără, dinamică, ce se dedică activităților zilnice.

Implicarea companiei noastre în comunitățile locale este foarte importantă pentru noi. Mai mult decât atât este principala noastră sursă de sustenabilitate. De aceea, toate fructele sunt culese manual și ambalate cu grijă de către oameni din comunitățile locale și din zonele limitrofe ale orașului Bacău.Livada noastră

Ceravis